Ezt fogod kapni:

 • Minden egyes nap egy magyarázó videó 12 héten keresztül
  Itt lépésről lépésre végig fogunk vezetni egy olyan folyamaton, ami szükséges egy több millió forintot teremelő online vállalkozás felépítéséhez. És ne felejtsd el, hogy ez most itt nem egy tanfolyam, hanem egy lépésről lépésre kidolgozott program, amin végig fogsz lépkedni. A videókban megkapod a magyarázatot, és utána csak annyi a dolgod, hogy megcsináld a lépéseket.
 • Minden naphoz munkafüzet és feladatlista
  Nem hagyjuk, hogy elmenjen az időd azzal, hogy próbálod kitalálni, hogy mihez is kellene kezdened. Megcsináltuk a munka oroszlánrészét előtted. Minden egyes nap megkapod a feladatlistát és munkafüzeteket, amit csak ki kell töltened. Ezzel nem csak a folyamatos gyors haladásodat biztosítjuk, és nem csak időt takarítunk meg neked. Ezzel gondoskodunk arról is, hogy ne térj le a helyes útról.
 • Sablonok, amik bizonyítottan működnek (nekem már egy vagyont hoztak)
  Az online vállalkozás felépítésében az egyik legidőrablóbb és legidegtépőbb rész a „Miért nem működik?” kérdésre megtalálni a választ. Ezt most megtakarítottuk neked. Ha a sablonjaink egyikét használod, biztosan tudhatod, hogy működik. Ez nem a szokásos használhatatlan „itt van 1000 sablon” típusú dolog, amit fillérekért megvett valaki és nagy értékű termékként akarja elsózni neked. Itt minden egyes sablon kipróbált, működő, és én személyesen teszteltem. Vagyis garantáltan működni fog, ha követed a lépéseket.
 • Eladási csatornák
  Ezek olyan folyamatok, amik elviszik az éreklődőt a vásárláshoz, majd a vásárlót a még több vásárláshoz, és téged ahhoz, hogy egy érdeklődőből elkötelezett rajongót csinálj. Ezek azok a kipróbált „csontvázak”, amit egyszerűen feltöltünk, kiegésztünk, és utána nem csak egy vevőszerző gépezetté változnak, hanem automatikusan gondoskodnak arról, hogy egyre többet és többet költsön nálad a vásárló.
 • Kész rendszerek és szövegminták
  Mindent előkészítettünk neked, hogy könnyen el tudj indulni. Mindegy, hogy van-e már üzleted, vagy még csak most kezdesz. A bevált mintáinkat használva nagyon könynen fogsz boldogulni. Ráadásul nem csak a mintáinkat követheted, de olyan rendszereket is használhatsz, amik már nálunk beváltak.
 • Interaktív eszközök, például hogy megtaláld a legnagyobb profitot hozó árat
  Számtalan eszköz létezik arra, hogy megkönnyítse a munkádat. És mi kiválogattuk ezeket neked. Nem csak a közismert, népszerű és átlagos eszközöket. Sokkal többet ennél. Például hogyan mondanád meg, hogy melyik ár esetén lesz a legnagyobb a profitod? Nos, nekünk van erre eszközünk, ami már szemtalan esetben bizonyított. És ha belegondolsz, ez önmagában többet ér, mint program teljes ára. És ez csak egyetlen a sok eszköz közül, amit átadok neked.

Ezeken kívül ezt is megkapod:

 • Eszközök a kampányindításhoz
  Amikor egy új terméket akarsz bevezetni, mindig aggódsz majd. Főleg, ha ez az első terméked. De nálunk nem kell! Kipróbált és régóta működő valódi eszközöket kapsz majd ahhoz, hogy elindítsd az első kampányodat. De ennél ez jóval többet jelent... A biztonságot, hogy a sok-sok munkád, amit a kampányra fordítottál, bőségesen meg fog térülni.
 • Marketing eszközök, például a közösségi média kampányokhoz
  A közösségi média egy mumus. Ha nem 2000 után születtél, nem szoktál hozzá, hogy életed minden pillanatát a közösségi oldalakon töltsd. Azonban mivel ez már szinte elengedhetetlen, megkapod a legjobb eszközeimet ehhez. Tudni fogod, mikor mit posztolj, anélkül, hogy napokat kellene agyalnod rajta, és minden időd azzal töltenéd, hogy anyagokat készíts ehhez.
 • Coaching hívások felvételei
  Ha valakivel személyesen konzulálok, megkapod a hívások felvételeit. Ebből mindenki sokat tanulhat, és ahogy a hívás segíthet nekedis, te is ugyanúgy visszasegíthetsz azoknak, akik a hívásban részt vettek. Mivel életbeli példákról beszélüönk ennek az értéke (szerintem) felbecsülhetetlen, plusz egy fantasztikus csapat részese leszel.
 • Ha kéred: Weboldal építési tanfolyam
  Ha fogalmad sincs, hogyan építés weboldalt, és aggódsz miatta semmi gond! Bár ez nem egy tanfolyam, de adok lehetőséget arra, hogy megszerezd. Ráadásul a legjobbtól fogsz tanulni, Nikitől, aki évek óta dolgozik velünk, és fantasztikusan jó ebben. Például a sales oldal dizájnját is ő készítette, ami nem egyszerűen gyönyörű de hatékony is. Normál esetben nem lenne lehetőséged egy ilyen kaliberű emebertől tanulni (főleg, hogy nem csinál tanfolyamokat). Ennek ellenére én kiimádkoztam belőle. Ez egy vissza nem térő lehetőség, és a rendelésed után dönthetsz róla, hogy szeretnéd-e.
 • Ha kéred: Személyes egyezetés velem 12 héten keresztül
  Ha azt szeretnéd, hogy személyesen felügyeljem a haladásodat, akkor a rendelséed után lesz lehetpséged erre is. Átnézem a folyamatokat, a haladásodat és személyesen vezetlek végig ezen. Kérlek csak akkor jelentkezz erre, hogyha komolyan gondolod, mert a helyeim korlátozottak.
 • Egyéb bónuszok...
  Számtalan sablon, eszköz táblázat vár még rád. Sok lenne itt felsorolni és részben azért sem teszem, mert most még fogalmad sem lehet róla, hogy mire valók és mennyit is érnek valójában. Egy dolgot mondhatok: egyek egy jelentős részét saját magamnak csináltam, belső használatra készült és még soha nem volt kiadva nyilvánosan. Ez csak ehhez a csomaghoz jár.

Ha ezek eddig jól hangzanak, tudj még valamit. Ez a töredékét sem mondaja el annak az értéknek, amit kapni fogsz a programon. Olyan elégedett leszel vele, mint még korábban semmivel. Főleg azutrán, hogy a saját bőrödön tapasztaltad meg ennek a hatákonyságát.

Éppen ezért, töltsd ki most ezt a gyors űrlapot, és induljunk!